Hej och välkommen!

Hej och välkommen hit! Jag heter Katerina Janouch och är författare, journalist och fri debattör som de senaste åren främst fokuserat på att försöka förändra Sverige till det bättre, vilket jag anser att man gör genom att prata ärligt om problemen och sedan fatta kloka beslut utifrån att man kan se verkligheten med nyktra ögon. Jag är trött på att våra politiker sätter Sverige sist och missbrukar våra skattemedel å det grövsta. Jag jobbar för att vårt samhälle ska förbli fritt och demokratiskt och slippa bli islamiserat och härjat av socialism.

Lite mer om vem jag är...

Jag har jobbat i mediebranschen sedan slutet av 80-talet och då varit verksam på i princip alla stora medier såsom Sveriges Radio, SVT, TV4, Expressen, Vecko-Revyn, Damernas Värld, många mindre tidskrifter och plattformar (som Z-TV) och även arbetat som förlagsredaktör och föreläsare, samt inte minst relationsexpert i såväl etermedier som i veckopress och kvällstidningar, med egna spalter och frågeprogram. Sedan 2017 är jag dock en fri aktör, deplatformerad från etablissemangets medier då jag sa sanningen om det dysfunktionella svenska tillståndet där jag redogjorde för havererad svensk migrationspolitik och kriminalitet i tjeckisk TV, något som dåvarande statsminister Stefan Löfven till och med avfärdade som ett "konstigt uttalande" och sen bröt helvetet löst med drev i alla de stora mediekanalerna och journalister och vänsterfolk som krävde att mina förlag som Bonniers skulle "ta avstånd" från mig.

Att ta en för laget – det är ett heltidsjobb

Jag tog en för laget kan man säga, men jag ångrar verkligen ingenting! Bäst är att dörren slogs in och sen dess har otaliga röster talat om hur dysfunktionellt svenskt samhälle blivit, förstört av socialister och Miljöpartiet och drabbat av Åsiktskorridorens strikta tystnadskultur.

Jag är dock inte rädd för att vara den här jobbiga murbräckan. Som barn till en frihetskämpe i forna Tjeckoslovakien vet jag hur det är att leva i censurens och kommunismens skugga. Jag kommer inte att vika mig och jag vet att min frispråkighet ger många människor hopp. Jag är din röst när du själv inte vågar säga ifrån. Idag jobbar jag bland annat för Swebbtv, skriver satir på sociala medier, avslöjar lögner och maktmissbruk, skriver skönlitterära böcker och barnböcker (ger ut på eget förlag) och är allmänt en nagel i ögat på den förljugna hycklande vänstern. Jag har också drivit den egna plattformen Katerina Magasin men eftersom den ständigt attackeras så väljer jag nu att lägga mina texter och reportage här.

Därför ska du stötta min röst

Trots att det ännu heter att vi har yttrande- och tryckfrihet i Sverige är det lite oklart hur det verkligen förhåller sig. I tider av tilltagande politisk polarisering är det därför ännu viktigare att det finns verkligt fria röster i debatten, att oberoende journalister och skribenter får beskriva samhället med opartisk blick. För de som kallar sig för fria medier gör det inte. Ett talande exempel är det numera skattefinansierade public service, som utger sig för att vara opartiskt men är i själva verket socialistiskt. 

Som författare och journalist använder jag det skrivna ordet som verktyg för att försöka påverka och skapa opinion. Till skillnad från en rad andra medieaktörer har jag inget presstöd eller annan finansiering. Jag är beroende av donationer för att kunna arbete.

Därför är jag otroligt tacksam för alla donationer och att du blir prenumerant här.

Ditt stöd är ovärderligt och hjälper mig att orka.

Det handlar om att jag känner att du tycker att jag gör ett värdefullt arbete.

Bara ord av tacksamhet ger mig inte mat på bordet.


Andra betalningsalternativ

För dig som vill använda Swish, Bankgiro eller insättning på bankkonto så går det också bra. Märk insättningen med “Substack” och din mejladress. Enklast för mig att administrera är årsprenumerationer.

Swish 123-674 9063

Privata donationer för att visa din uppskattning: 0733289122

Bankgiro: 5630-6376

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: katjanouch@gmail.com

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Subscribe to Katten mot strömmen – Katerina Janouch

Samhälle, politik, yttrandefrihet

People

Författare, swishjournalist 1236749063 https://t.co/fqPmnDik7w info@katerinamagasin.se Instagram: @katjanouch https://t.co/5nVnl1Zexr